Deze website is gemaakt voor educatieve doeleinden.  Het bevat een beperkte selectie van dieren die veelal in de Nederlandse dierentuinen kunnen worden aangetroffen. 

Licencies

IUCN

Bij de dierbeschrijvingen zijn kaarten opgenomen met de leefgebieden. Hiervoor is gebruik gemaakt van informatie van de website van het IUCN. Door het IUCN wordt hiervoor toestemming verleend onder voorwaarde van bronvermelding. Door met de cursor over de kaart te bewegen is de bronvermelding opgenomen zoals die onderaan de betreffende webpagina van het IUCN is opgenomen (zie: 'Citation'). Door met de linkermuisknop op de kaart te klikken wordt de betreffende IUCN pagina geopend.

Arkive

Arkive heeft toestemming verleend om gebruik te maken van vertalingen van teksten van Arkive onder voorwaarde van het opnemen van een bronvermelding.

Foto's

Bij de dierbeschrijvingen zijn foto's opgenomen. Door met de cursor over de foto's te bewegen is zichtbaar wie de eigenaar van de foto is (author) en onder welke voorwaarden de foto's opgenomen zijn (licentie). Door met de linkermuisknop op de foto te klikken worden de licentievoorwaarden getoond.

Follow Us